Amatőr paprikatermesztő

Chili paprika

Chili paprika

Április eleje

2012. április 01. - Valaki Innen

Lepergett a március. Véglegesedett milyen paprikáim lesznek az idén. Nem várok tovább a ki nem kelt magokra, Aji Amarillo nem kelt ki sajnos egy sem, több magom nincs is belőle.

A nagyon gyenge palántákat, melyek megálltak a növésben kíméletlenül elpusztítottam.

Kikelt viszont két lila és egy korai Jalapeno, ezek tavaly meg sem mukkantak. Paradicsomokkal együtt a keltető pont félig van tele, a Red Savinákat nagyobb cserepekbe ültettem át. 

Nehány chilit "csakúgy" alapon nem a fóliában tartok, hanem a másik szobában lévő ablakba, ott kissé több a fény, ennek ellenére látványosan kisebbek. Vitaflora tápoldatot továbbra is kap minden növény, úgy látszik örülnek neki. A keltetőben lévőket nem kell minden nap locsolni, két-három naponta elég a magas pártartalom miatt.

A bazsalikomok nagyon szépen fejlődnek, van pár egész nagy tő már. 

A bejegyzés trackback címe:

https://pepper.blog.hu/api/trackback/id/tr34353992

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása