Amatőr paprikatermesztő

Chili paprika

Chili paprika

Május végén

2010. május 28. - Valaki Innen

Eső van, meleg és napfény sajnos nincs.

A kertbe ültetett paprikák szenvednek, a habanero lassan 1 hónapja nem nőtt semmit, a cseresznyepaprika kezd magához térni, de még mindig kicsi.

A lakásban lévő paprikák viszont növekedésnek indultak. A dilemma a linguával megoldódott, maradt a virág, szép termés lett belőle.

Úgy néz ki lesz több is.

 

 Szépek még az acrata-k is, de nem virágoznak.

 

Ráadásként még acrata és háttérben az 5 kikelt aji pineapple.

Úgy döntöttem, ma kísérletképpen ültetek egy nagyobb adag piros habanero-t, bár megígértem magamnak, hogy idén már semmit, de a habanerokkal még nem vagyok elégedett.

A bejegyzés trackback címe:

https://pepper.blog.hu/api/trackback/id/tr42037197

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

HKai 2010.05.29. 13:30:23

Tényleg nagyon szépek, látom, hogy a költözés sem viselte meg őket. A kertben lévő Habanerok talán csak a hűvös miatt nem nőnek. Lesz még idén nyár, hátha akkor erőre kapnak!

Nem hiszem, hogy nagyon el volnál késve az új vetéssel, én is megígértem, hogy nem vetek többet, mégsem bírtam ki Jalapeno palánta nélkül, így van négy db csíra az erkélyen, minden nemű fólia meg keltető nélkül.

Sok sikert hozzájuk! :)
süti beállítások módosítása