Amatőr paprikatermesztő

Chili paprika

Chili paprika

Miért lila? Mert még zöld.

2010. augusztus 08. - Valaki Innen

 Villámgyorsan növekedő termések jelentek meg az Acrata paprikáimon, mind a három tövön. Ez is azon fajták közé tartozik, amely zölden lila, éretten pedig piros színű. Kénytelen voltam a Peruivian termésekről is készíteni egy éretlen terméseket megmutató képet.

Acrata éretlen termése

Peruvian Purple éretlen termése

Itt pedig egy elhanyagolt paprika tér vissza a halálból. Munkatársam körülbelül egy hónapig nem locsolt 3 tövet, melyek teljesen kiszáradtak, minden levelet ledobtak, csak egy csupasz kóró maradt belőlük. Gondoltam megnézem, hogy ha úgyanúgy bánok velük mint a többi tővel, akkor felélednek-e. Mindhárom túlélte, és bár a képen nem látszik jól, de leveleket hoznak.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://pepper.blog.hu/api/trackback/id/tr822206689

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kiskertes · http://elefantakiskertben.blog.hu 2010.08.26. 10:48:33

Gyönyörűek ezek a paprikák. Nálam sajnos az idén nem remekelnek, alig két hete kezdtek el úgy tenni, mint akik teremni is akarnak az idén.
süti beállítások módosítása